Landat i verkligheten igen

publicerat i Allmänt;
Hade toppendagar i London. Det var strålande sol och det kändes som fina vårdagar när man vandrade omkring i staden. Tyckte verkligen, verkligen om London och längtar tillbaka snart igen.
 
Vi kom fram på torsdagskvällen, så då blev det bara att leta rätt på något matställe vilket inte var så svårt då vi bodde vid oxford street. Fredagen spenderades bland alla människor och vi shoppade lite. På kvällen blev det We will rock you musikalen och den var grymt bra! vilka röster och scennärvaro. Den rekommenderas verkligen till alla. Även till de som inte tycker om Queen. Lördagen, då promenerade vi runt i sju timmar. Det tärde på fötterna för oj så ont man hade efteråt. Shoppade lite och njöt av det underbara vädret i Hyde park. På söndagen åkte vi hem. Men hann med Buckingham palace (eller som mamma sa, Fuckingham palace.. moget mamma) och shopping. Avslutade Londonvistelsen med mat sen flög vi hemåt.
 
Tråkigt att resor tar slut så fort. Det var fantastiskt att komma bort. Vi åt god mat, bodde bra (bortsett från obekväma sängar) och det var roligt att umgås med mamma i några dagar. Paus från jobb och allt hemma. Det var härligt. Även om jag intensivt saknade Patrick och mina fina vänner. Vilken tur att det finns sms :-) Denna låt symboliserar
 
London då den spelades hela, hela tiden där. Dessutom är den grymt bra.
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Hondjur:

Eter all sjukdom och skit så hade du verkligen behov av att komma bort lite hjärtat! Så glad för din skull!
Och pojke och allt ... Livet leker! ;)
Älskar dig!

Kommentera inlägget här :