Vill ha kärlek.

publicerat i Allmänt;
Jag önskade så att jag hade någon att dela mitt liv med. Någon som kunde skratta tillsammans med mig, någon att planera dagar med, någon att krypa upp i famnen på och någon att krama tills man somnar. Det är så otroligt tråkigt att vara ensam ibland. Faktiskt är jag den enda singeln i vänskapskretsen, alla andra är så lyckliga. Nåväl, nu är jag inte direkt olycklig. Men jag saknar någon vid min sida.

Ikväll landade jag på Landvetter efter en vecka uppe i Umeå. Pappa kom och hämtade mig, sen åkte vi hem till honom. Imorgon följer jag och katterna med tillbaka till Borås och lägenheten. Hemma ska det tas ett långt, varmt bad och sen ska jag krypa ner i soffan under en filt.

Jag hade en bra vecka i Umeå, på smärtskalan. Det var först i lördags som det började dala igen. Efter tre dagar i ett slags viloläge. Jag vaknade upp med kramper i magen, nästan som man hade fått magsjuka. Sen på kvällen föll humör samtidigt som smärtan steg. Så kom söndagskvällen och det sa som "pang". Citodon och värmedyna, vilket resulterade i att jag kände mig fullständigt slutkörd idag när jag vaknade. Det var som om någon brutalt hade misshandlat mig, sparkat mig i magen upprepade gånger. Skulle egentligen jobba dygnet imorgon, men det går inte. Jag måste vila och låta magen få någon form av ro. Det är nu mensvärk, då jag ska ha mens vilken dag som helst. Då det gått tre dagar efter "ankomsten" ska jag ta första sprutan. Sen ska jag hamna i klimakteriet under ett halvår. Sen får vi se hur endometriosen håller sig.

Annars var det en toppenvecka i norr. Träffade fina vänner, mös, åt god mat, drack lite alkohol, socialiserade mig och lyckades till och med dansa i en timme. Träffade på Fredrik och Filip på Olles och Idol-Ola på Schlager. Så kändisar fanns det ;-P minus var armbågen rakt över ärret. AJ.

Nu ska jag sträcka ut mina ben i väntan på att tvättmaskin nummer tre ska bli klar. Passade som på att tvätta.. när man ändå var hemma hos pappa. För sova går inte, herregud nej.

Kram!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Martina:

Men jag är ju singel med? Förstår din längtan, ibland är den mer intensiv. Men din tid kommer. Ibland ligger man före, ibland efter. LOVE

Kommentera inlägget här :